On Demand – Joustavaa vedenkäsittelyä palveluna

Weeefiner on tuonut valikoimaansa on demand -periaatteella toimivia laitteistoja. Asiakkaamme voivat vuokrata vedenkäsittelylaitteiston juuri siksi aikaa, kun sille on tarvetta. Laitteistot soveltuvat metalli- ja ravinnepitoisuuksien hallintaan ja arvokkaiden raaka-aineiden talteenottoon.

Vuokrattava vedenkäsittelylaitteisto lähdössä asiakkaan luokse.

Weeefiner haluaa tarjota asiakkailleen vedenkäsittelyä ja liuenneiden raaka-aineiden talteenottoa entistä joustavammin. Siksi tarjoamme laitteistoja myös on demand -mallilla. Kuten muut laitteistomme, On Demand -laitteistot kohdennetaan haluttujen metalli- ja ravinnepitoisuuksien ”sieppaamiseen”. Laitteistoja käytetään muun muassa raskasmetallien (nikkeli, cadmium, lyijy) poistoon, metallien talteenottoon (palladium, sinkki) sekä ravinteiden (nitraatit, sulfaatit) poistoon ja talteenottoon. Erona on, että laitteistot tarjotaan palveluna, ilman investointikuluja ja juuri siksi aikaa, kun niille on tarvetta.

Perinteisesti vedenkäsittelylaitteistot suunnitellaan pitkään, jatkuvaan käyttöön. Usein teollisuus ja kunnat kohtaavat myös lyhyempiaikaisia vedenkäsittelytarpeita. Esimerkiksi tuotantomäärien muutostilanteissa metalli- tai ravinnepitoisuudet ja vesimäärät saattavat väliaikaisesti kohota. Pitkäaikainen sitoutuminen näissä tilanteissa on taloudellisesti raskasta ja ympäristön kannalta järjetöntä.

Esimerkkikuvia Weeefinerin talteenotto- ja vedenkäsittelyratkaisuista.

Palveluna vai oma talteenottolaitteisto?

Lisää joustavuutta: Kaikki laitteistomme voidaan suunnitella mukautumaan hetkellisten metalli- ja ravinnepitoisuuksien sekä vesimäärien muutoksiin. Käsittely voidaan ajoittaa esimerkiksi sulamisvesien aikaan tai tuotantoprosessin käynnistyessä. On Demand -laitteisto kannattaa valita, kun kyseessä on selkeä lyhytaikainen projekti tai prosessi, jonka tarve on muuttumassa tulevaisuudessa. On demand -malli soveltuu erityisesti metalli- ja ravinnerikkaiden kylpyjen ja altaiden käsittelyyn sekä demonstroimaan pysyvää käsittelyprosessia pidempiaikaisesti.

Ilman investointikustannuksia: On demand -mallissa maksat mahdollisen prosessikehityksen lisäksi vain laitteiston käytöstä. Tämä poistaa suuret alkuinvestoinnit, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Omaan talteenottolaitteistoon kannattaa panostaa, silloin kun laitteisto jää pitkäaikaiseen käyttöön.

Tukea asiantuntijoilta: Weeefinerin On Demand -laitteisto tarjotaan palveluna, jolloin mukaan kuuluu jatkuva asiantuntijatuki asennuksesta ylläpitoon sekä tekniseen tukeen. Näin voimme varmistaa sujuvan vedenkäsittelyprosessin koko käytön ajan.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Oletko kiinnostunut vuokraamaan On Demand -laitteiston? Täytä alla oleva lomake tai ota suoraan yhteyttä: info@weeefiner.fi

Ota yhteyttä