Meistä

Weeefiner

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan kiertotalouden uuden tason. Ainutlaatuinen innovaatiomme mukautuu helposti kaikkiin teollisiin prosesseihin ja muntaa ne kestäväksi ja kannattavaksi liiketoiminnaksi. 

Tarinamme

Tarinamme sai alkunsa rohkeasta innovaatiosta, jolla haluttiin mullistaa metallien ja ravinteiden kierto. Uutta valmistusmenetelmää ja perinteisiä vedenkäsittelyratkaisuja yhdistelemällä syntyi 4D Sieppari -teknologia (pat. pend), jonka avulla liuenneita materiaaleja pystytään talteenottamaan vesivirroista ennennäkemättömällä tavalla.

Innovaatiota eteenpäin viemässä on joukko asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus tieteestä ja tekniikasta. Tiimimme toimii akateemisessa tutkimusympäristössä, joka mahdollistaa tieteellisen huippuosaamisen kaupallistamisen ja jatkuvan tuotekehityksen.

MISSIOMME

Arvoa sivu- ja jätevirroista

Weeefiner on teknologinen edelläkävijä, joka tarjoaa luovia ratkaisuja teollisuusprosessien virtaviivaistamiseen ja tuotannon sivuvirtojen hyödyntämiseen.

Tarjoamme työkaluja, joilla vähäarvoiset ja myrkylliset jätevirrat voidaan muuttaa arvokkaiksi tuotteiksi ja ympäristökuormitusta voidaan vähentää. Ainutlaatuisen teknologiamme avulla kykenemme selektiivisesti talteen ottamaan metalleja sekä ravinteita prosessi- ja jätevesistä. Palauttamalla talteenotetut materiaalit takaisin prosessiin voimme nostaa materiaalikierron tehokkuuden uudelle tasolle.

VISIOMME

Materiaalikierron uudelleenmuotoilu

Kiertotalous on ollut jo useamman vuoden pinnalla, ja moni yritys onkin keksinyt innovatiivisia tapoja kiinteiden materiaalien kierrätykseen ja käyttöön. Liukoisten metallien ja ravinteiden uudelleenkäyttöön ja kierrätykseen ei kuitenkaan ole ollut tehokkaita tapoja. Usein myrkylliset tai vähäarvoiset komponentit pyritään vain hävittämään. Me haluamme tehdä tähän muutoksen.

Visiomme on toimia suljetun materiaalikierron suunnannäyttäjinä, ja uskomme tulevaisuuteen, jossa jätettä pidetään uutena ja tärkeänä metallien ja ravinteiden lähteenä.

Team

Mikko Hänninen

Chief Executive Officer
LinkedIn

Elmeri Lahtinen

Chief Technology Officer
LinkedIn

Hanna Hietama

Chief Commercial Officer
LinkedIn

Sanna Lindeman

Project Manager | Communications
LinkedIn

Jouni Väli-Torala

Project Engineer

Juha-Pekka Poikolainen

Project Engineer

Jenna Taskinen

Production Chemist
LinkedIn

Tuija Solismaa-Pirnes

Senior Laboratory Technician

Tiina Finer

Senior Laboratory Technician

Iida Kortelahti

Development Chemist

Board & Advisors

Elmeri Lahtinen

Chief Technology Officer
LinkedIn

Jari Rautjärvi

Chairman of the Board
LinkedIn

Ari Väisänen

Board member

Peter Malmström

Board member
LinkedIn

Roope Pietilä

Board member
LinkedIn

Jukka-Pekka Nikula

Board member
Ota yhteyttä