Weeefiner vieraana podcastissa

Weeefiner vieraana podcastissa

1.12.2022

Weeefinerin kehityspäällikkö Saara Tuhkanen ja projektipäällikkö & viestintävastaava Sanna Lindeman vierailivat Brandecastissa. Podcastissa käsitellään muun muassa sitä, miten Weeefiner on onnistunut keksimään ratkaisun liuenneiden materiaalien talteenottoon.

Vaikka kiertotalous nähdään jo osana modernia yhteiskuntaa, on liuenneiden metallien ja ravinteiden kierrätys vielä lapsenkengissä. Samaan aikaan raaka-aineiden tarve on suurempi kuin koskaan.

Miten Weeefiner onnistui keksimään ratkaisun, jonka avulla liuenneet materiaalit saadaan talteen teollisuuden vesistä? Voiko kiertotalous olla kannattavaa ja kuinka innovaatio auttaa ympäristötavoitteissa? Muun muassa näistä teemoista keskustellaan Brandecastissa, jonka juontajana toimii Lasse Riitesuo. 

”Pääsimme pureutumaan siihen, mitä liuenneiden materiaalien talteenotto käytännössä on ja miten me voimme osaltamme edesauttaa vihreää siirtymää. Lisäksi kerroimme muun muassa mistä Weeefinerin nimi tulee ja miksi 4D Siepparissa on neljäs ulottuvuus mukana”, Sanna Lindeman toteaa. 

Kuuntele jakso Spotifysta: Leave nothing behind – Weeefiner

Ota yhteyttä