Ura: Weeefiner hakee suunnitteluinsinööriä

Oletko tuleva suunnitteluinsinöörimme? Haemme Weeefinerille  suunnitteluinsinööriä vastaamaan laitteistojen ja prosessien teknisestä tuotekehityksestä sekä laitetoimitusten projektinhallinnasta. Lähetä hakemus 19.10.2022 mennessä.

Haemme Weeefinerille suunnitteluinsinööirä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tukemaan kasvutavoitteitamme sekä kasvamaan yhdessä kanssamme.

Weeefiner on nopeasti kasvava startup-yritys Jyväskylästä. Toimintamme ytimessä on innovatiivinen 4D Scavenger -teknologia, jonka avulla toteutamme räätälöityjä ratkaisuja metallien ja ravinteiden talteenottoon. Missionamme on mullistaa teollinen vesienkäsittely ja mahdollistaa liuenneiden materiaalien kierto uusiksi raaka-aineiksi.

Etsimme osaajaa tekniseen tuotekehitykseen

Suunnitteluinsinöörinä vastaat 4D Recovery Unit -laitteistojen ja 4D Scavenger -prosessien teknisestä tuotekehityksestä sekä laitetoimitusten projektinhallinnasta. Ydinosaamisesi tulisi olla prosessi- ja instrumenttikaavioiden suunnittelussa sekä laitteistojen 3D-mallintamisessa.

Eduksi luetaan aiempi kokemus vedenkäsittelyprosessien suunnittelusta. Erityisesti kokemus kemiallisista tai fysikaalisista vedenpuhdistustekniikoista (ioninvaihto, laskeutus- ja suodatusmenetelmät, saostus) sekä ymmärrys virtaavien nesteiden laite- tai prosessisuunnittelusta ovat tervetulleita.

Lisäksi toivomme

> Intohimoa uusien laitteistojen ja prosessien kehitystehtäviin
> Ongelmanratkaisukykyä
> Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tule mullistamaan perinteistä toimialaa

Jos nautit haasteista, uusiin toimialoihin ja teknologioihin tutustumisesta sekä aktiivisesta työympäristöstä, jossa voit vaikuttaa projekteihin aina myyntiprosessista lähtien, tämä on oikea tehtävä juuri sinulle!

Tarjoamme

> Merkittävän roolin alaa uudistavassa ja nopeasti kasvavassa startup-yrityksessä
> Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasoa ja kasvaa yrityksen mukana
> Mahdollisuuden etätyöhön ja joustaviin työaikoihin
> Osaavat tiimikaverit ja aktiivisen työympäristön

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, ja palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan peilautuen tehtävään valitun kokemukseen ja osaamiseen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa työstä löydät Adeccon sivuilta. Lähetä työhakemuksesi Adeccon kautta CV:n ja palkkatoiveen kera. Hakuaika päättyy 19.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Weeefinerin CTO Elmeri Lahtinen, 0405592666, elmeri.lahtinen@weeefiner.fi.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Derek Kinnunen, puh. 0406275757, derek.kinnunen@adecco.fi.

Ota yhteyttä