Weeefiner näytteilleasettajana IWA World Water Exhibitionissa

Weeefiner osallistui IWA:n messuille osana Suomen Paviljonkia. Tapahtuma oli loistava paikka verkostoitumiselle, sillä osallistujia oli tapahtuman aikana yhteensä yli 8000.

IWA World Water Congress & Exhibition kerää yhteen vesialan osaajia kansainvälisesti kaikista vedenkierron vaiheista. Tällä kertaa teemana oli Vettä älykkäille, elinvoimaisille kaupungeille ja messut pidettiin Kööpenhaminassa, Tanskassa. Läheisen sijaintinsa vuoksi mesuilla oli paljon pohjoismaista ja Baltian maista tulleita vesiosaajia.

Weeefiner sai kutsun osallistua messuille osana Suomen paviljonkia. Paviljongin järjestäjänä toimi Finnish Water Forum järjestö, johon myös Weeefiner kuuluu.

”IWA messut ovat vesialan vuoden päätapahtuma globaalisti, joten tämä oli meille loistava tilaisuus lisätä tunnettavuutta kansainvälisellä tasolla”, projektipäällikkönä ja viestintävastaavana Weeefinerilla toimiva Sanna Lindeman kertoo.

Verkostoitumista kansainvälisten vesialan osaajien kanssa

Viisipäiväiset messut olivat täydellinen paikka verkostoitumiseen ja uusien kontaktien löytämiseen. Vierailijoita riitti ja Weeefinerin pisteellä kävi niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin vesialan ammattilaisia tutustumassa Weeefinerin toimintaan ja 4D Sieppari -teknologiaan.

Weeefinerin pisteellä vierailijoilla oli mahdollisuus tutustua 4D Sieppareihin näytekappaleiden ja reaktorin muodossa. Lisäksi näytillä oli video LabPilot laitteistostamme ja esittelyanimaatio Weeefinerin toiminnasta.

”Moni tuli kiinnostuneena hypistelemään näytekappaleita. Näytereaktorin avulla oli helpompi demonstroida, kuinka pumppaamalla vesi reaktorin läpi metallit jäävät 4D Sieppariin”, Sanna kertoo.

Weeefinerin messupiste. Pöydällä 4D Sieppari -näytekappaleita ja reaktori, jonka sisälle on asetettu 4D Sieppareita.

Messujen ja konferenssin lisäksi vierailijoille oli tarjolla paljon oheistoimintaa. Ympäri Bella Centeriä järjestettiin useita workshopeja, paneelikeskusteluja, Business Forumeita ja lounasluentoja. Myös Weeefiner kävi kahviluennolla kertomassa 4D Siepparin käyttökohteista ja metallien ja ravinteiden talteenotosta.

”Oli mahtavaa päästä kertomaan innovatiivisesta teknologiastamme laajemmalle joukolle kansainvälisessä ympäristössä”, kommentoi kahviluentoa pitänyt Saara Tuhkanen, Weeefinerin kehityspäällikkö.

Tiistaipäivä huipentui Cocktail-tilaisuuteen, jonka järjestivät Suomen Paviljonki yhdessä Suomen suurlähetystön kanssa. Cocktail-tilaisuudessa kiinnostuneet kävijät pääsivät tutustumaan tarkemmin suomalaisiin vesialan ratkaisuihin. 

Weeefinerin messupiste (vas.), messupaikkana toiminut Bella Center (kes.) ja kehityspäällikkö pitämässä kahviluentoa Pohjoismaiden Paviljongissa (oik.).

Kiitos kaikille Weeefinerin pisteellä käyneille

Kiitos kaikille teille, jotka kävitte messupisteellämme vierailemassa, oli mahtavaa verkostoitua kanssanne. Kiitos myös muille Suomen Paviljongin näytteilleasettajille sekä Paviljongin järjestäjille!

Suomen Paviljongin näytteilleasettajat yhteiskuvassa. 

Ota yhteyttä