Weeefinerin kehitys on ELY rahoituksen (EU) tukemaa

Weeefiner aikoo kehittää ja kasvattaa toimintaansa edelleen. Visiona on rakentaa kokonaisvaltainen vedenkäsittelyratkaisu, joka vastaa vedenkäsittelyn haastavimpiin ongelmiin.

Yritys on viime kuukausien kokenut merkittävää kasvua, koonnut alan ammattilaisista tiimin ja perustanut täysin toimintakykyisen tutkimuslaitoksen ennätysajassa. Uusi projektirahoitus tunnustaa merkittävän edistymisemme ja antaa meille mahdollisuuden kehittää ja kasvattaa Weeefinerin liiketoimintaa edelleen.

Projekti alkoi alkuvuodesta 2021, ja sen arvioidaan kestävän noin 1,5 vuotta. Päätavoitteet liittyvät tuotekehitykseen asiakasympäristössä, liiketoiminta- ja palvelukonseptien rakentamiseen sekä uuteen tuotantomalliin. Lisäksi asiakas- ja markkinakartoitus sekä brändiuudistus ovat hankkeen keskeisiä tavoitteita. Tulevina kuukausina keskitymme Weeefinerin 4D Scavenger -teknologian (pat. pend.) jatkokehittämiseen sekä toimintojemme ja koko yrityksen laajentamiseen. 

”Haluamme toteuttaa visiomme kokonaisvaltaisesta vedenkäsittelystä rakentamalla markkinoiden monipuolisimman ja mukautuvimman ratkaisun”, kertoo Weeefinerin operatiivinen johtaja Mikko Hänninen.

”Olemme jo edistyneet hyvin, joten kannattaa pitää silmällä jännittäviä uutisia!”

Tietoa Weeefinerista

Weeefiner tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja ja uutta teknologiaa nykyaikaiseen vedenkäsittelyyn. Tunnistamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa teollisuuden sivuvirroita sekä jäte- ja prosessivesistä arvokkaita elementtejä, jotka voidaan ottaa talteen jatkokäyttöön. Jopa ei-toivotut tai vaaralliset elementit voidaan kerätä talteen saasteiden puhdistamiseksi tai veden laadun parantamiseksi. Lue lisää palveluistamme.

EU:n ELY-rahoitusaloitteen mukaisesti. Lisätietoja hankkeesta ja rahoituksesta löydät tästä linkistä. Jos haluat tietää, miten edistämme kiertotalouden muutosta, varaa aika ilmaiseen esittelyyn.

Ota yhteyttä