Palvelut

Prosessiteollisuudelle

KEMIANTEOLLISUUS | PAPERI- JA SELLUTEOLLISUUS | VALMISTUS

Teollisuuden prosessivirrat ja jätevedet sisältävät valtavia määriä käyttämättömiä raaka-aineita. Näiden virtojen käsitteleminen jätteinä voi olla monimutkainen ja resursseja vievä prosessi.

Weeefiner tarjoaa ratkaisuja ja palveluita liuenneiden metallien talteenottoon nestemäisistä prosessivirroista ja resurssien kierrättämiseen takaisin valmistusprosessiin.

Esimerkki käyttökohteet

Ota jalometallit talteen jätevesistä

Maksimoi prosessiesi taloudellinen arvo ottamalla talteen jalometallit batch-prosesseista ja jätevirroista. Talteen otetut metallipitoisuudet voidaan kierrättää takaisin alkuperäiseen prosessiin tai myydä eteenpäin.

4D Sieppari -teknologialla voidaan valikoivasti talteenotta jalometalleja haastavimmistakin syöttövirroista, joissa esiintyy muitakin metalleja tai ioneja.

  • Tuota raaka-aineita teollisuuden käyttöön
  • Vähennä raaka-ainetarvetta

Esimerkki käyttökohteet

Luo suljettuja materiaalikiertoja

Maksimoi liuenneiden metallien hyötykäyttö kierrättämällä ne paikanpäällä. Monissa prosesseissa käytetään tai tuotetaan metalleja, jotka kertyvät prosessisykleihin ja heikentävät prosessin tehokkuutta. Tämä lisää huomattavasti prosessin käyttö- ja hävityskustannuksia.

Huippuluokan 4D Sieppari -teknologia on suunniteltu poistamaan häiritsevät metallit selektiivisesti, jolloin ne voidaan ottaa talteen uudelleenkäyttöä ja kierrätystä varten.

  • Lisää ympäristöystävällisyyttä
  • Pienennä operointikuluja

Lisää projekteja ja referenssejä

Kustomoitu

Prosessisuunnittelu

Tavoitteemme on löytää paras ratkaisu prosessillesi. Projektipolun aikana tiimimme räätälöi 4D Siepparin saavuttamaan talteenottotavoitteesi mahdollisimman kustannustehokkaalla tavalla.

Aloita tästä

Selvitetään, kuinka voimme muuntaa prosessisi kestäväksi ja kannattavaksi liiketoiminnaksi

Ota yhteyttä